viernes, 21 de enero de 2011

He pispat un post... Però és que s'ho val!


Encara no entenc com és que aquesta idea no ha tingut la repercussió merescuda.
Amb permís del Xavi Menós, penjo aquí el seu post perquè crec que tota ajuda és poca.
Per endavant, gràcies Xavi! I gràcies Julio!


Amb "E" de Lleid[e]

Pot una campanya de màrqueting arribar a fer-se pública gràcies a la força del facebook i de l'internet 2.0? Pot un disenyador gràfic reinventar l'esperit d'una ciutat tot donant-li un toc modern sense renunciar a les seves tradicions?

La resposta és sí i es troba aquí:




Dissabte passat un grup de lleidatans desplaçats a Nova York em van comentar la iniciativa de'n Julio Estrela i ahir la meva amiga Glòria em va enviar el link d'aquest group creat al facebook i que promou l'oficialitat d'aquesta campanya de màrqueting.

Senyores i senyors, aquesta campanya ha de veure la llum. És realment extraordinària i seria una pena que quedés al calaix dels projectes mai realitzats. "E de Lleida" li senta com anell al dit a la ciutat ja que no només li dóna un toc de modernitat a una ciutat que necessita projectar el seu esperit creatiu sinó que juga i reinventa les tradicions i símbols que han donat caràcter a la ciutat (caragols, fruita, Indibil i Mandoni, la Seu Vella, lo Marraco, etc.)

La gràcia del disseny d'en Julio és que crea un logo que representa la ciutat.

Per art de màgia, la Seu Vella és converteix en una pseudo-E, en el logo que representa la ciutat i que s'aplicarà amb molta gràcia en els diferents pòsters que composen aquesta campanya...

... en el que es reinventa el I Love NYC


... s'explica alguns indrets "màgics" de la ciutat




... algunes tradicions...




... la típica boira lleidatana


... tot acabant amb el meu pòster preferit. Per a mi, la joia de la corona.


Des d'aquí només desitjar al Julio que aquest projecte pugui veure la llum i demanar a les institucions de ponent que no deixin passar aquesta oportunitat per reinventar Lleida.

http://xavimenos.blogspot.com/
http://www.facebook.com/julioestrela